Enggårdsgade 1, 9000 Aalborg
+45 27623129
kontakt@genbrugsemballage.dk

Bliv samarbejdspartner


VI TAGER IKKE FLERE SAMARBEJDSPARTNERE IND LIGE NU!


Hele konceptet bag genbrugsemballage.dk er bygget op omkring vores samarbejdspartnere. Derfor er vi også interesseret i at samarbejde med dig.
Som samarbejdspartner betaler du ingenting for afhentning af pap. Det eneste du skal gøre er at ligge dit brugte emballage til siden, så kommer vi og henter det. Vi har dog det krav, at du har plads til en palle og tilhørende pallekasse indendørs. Her kan du opbevare den brugte emballage, indtil vi afhenter det.
Fordelen for dig som samarbejdspartner, er at du sparer penge på affaldsafhentning eller tid hvis du selv kører ud med det. Derudover får du goodwill og SEO igennem vores “Samarbejdspartner” menu. Her hylder vi vores partnere med link samt en lille tekst. Sidst er du også med til at støtte et bæredygtigt koncept. Er du i tvivl om hvor stort et problem affaldshåndtering er? Så læs mere om TV2’s “På sporet af dansk plastaffald”

Er du interesseret i at blive samarbejdspartner med os? Så udfyld nedenstående skema. 
Vi er hele tiden på udkig efter nye partnere der ligger inde med især papkasser og kassefyld, således vi hele tiden kan tilbyde et stort udvalg af varer til vores miljøbevidste kunder.
Når skemaet er udfyldt vil vi kontakte dig ang. mulighederne for at blive samarbejdspartnere. 

En bæredygtig løsning

Vi garanterer afhentning af pap på den mest bæredygtige måde. Alle vores samarbejdspartnere skal ligge tæt på vores lager. På den mpde kan vi mindske den distance pappet skal køres, før det bliver sorteret. Har du spørgsmål til hvordan det fungerer? Så kan du altid kontakte os her. Vi er også altid friske på en snak om hvordan i bedst muligt sorterer jeres affald.
Alle vores processer er lavet i samarbejde med jer, og er der noget i ikke er tilfredse med, så forsøger vi at ændre det.
Vi glæder os til at samarbejde med jer