Enggårdsgade 1, 9000 Aalborg
+45 27623129
kontakt@genbrugsemballage.dk

Kunder

Her kan du se en liste med alle kunder der regelmæssigt handler på Genbrugsemballage.dk. Vi viser listen fordi vi mener vores kunder kan være stolte af deres valg, men også fordi det giver en gennemsigtighed for slutkunden. I langt de fleste tilfælde vil vi kontakte vores kunder når vi mener de skal på listen, men skulle vi glemme dig, så kan du altid kontakte os her, så vi kan tage en snak om muligheden.

Brace By Zeidler

Brace er en nystartet virksomhed i Nordjylland, som sælger et lille værktøj, der bruges som ekstra hjælp til at tage armbånd på. Virksomheden ønskede et bæredygtigt alternativ til emballage. Derfor valgte de genbrugsemballage.dk.

Foodpreb

“Vi har købt alt vores pap hos Genbrugsemballage.dk fordi vi ønsker at tage hensyn til miljøet. Der er virkelig mange størrelser at vælge imellem på hjemmesiden, så der var mulighed for at blande lidt forskellige størrelser uden at skulle købe flere paller. Det er ret genialt når vores ordrer varierer meget i størrelsen. Samtidig fik vi utrolig god service af Martin. Jeg kan varmt anbefale at købe emballage hos Genbrugsemballage.dk! 
Johanne, Foodprep.dk

Bliv kunde

Her vil du snart kunne læse om vores første kunders oplevelse med genbrugsemballage.dk