Enggårdsgade 1, 9000 Aalborg
+45 27623129
kontakt@genbrugsemballage.dk

Sådan fungerer konceptet

Via tre simple processer sørger vi for at du kan få 100 % genbrugsemballage. Normalvis afhentes brugt emballage af store firmaer såsom Marius Pedersen. Når dette er afhentet køres, eksempelvis pappet, til fabrikker, som typisk er placeret i udlandet, hvor det opløses. Herefter bliver det opløste pap lavet til et genanvendelsesprodukt, som
f. eks toiletruller. Sidst bliver produktet så kørt til en distributør, som sælger produktet igen.
Hos Genbrugsemballage gør vi det meget simplere. Vi afhenter emballage der er brugt, men klar til at blive brugt igen. Så sorterer vi det. Og til sidst bliver det sendt direkte ud til kunden med GLS. 
Herunder kan du læse mere i detaljer om konceptet.

Trin 1

Afhentning

Vi har hos genbrugsemballage.dk en række samarbejdspartnere, som sørger for vi har produkter vi kan sælge. Vores partnere ligger deres brugte emballage til siden efter individuelle aftaler, som passer til den enkelte partners behov for afhentning. Når der bliver ringet efter os, eller når vi er nået til den aftalte afhentningsdag, så kører vi ud til partneren og pakker vores biler med alt det emballage de har samlet i perioden. Herefter kører vi videre til trin to.


Det er vigtigt for os at løsningen hvert sted laves så den er nem for alle parter. Derfor afhenter vi flere dage ugentligt hvis det er nødvendigt, så det pladsmæssigt ikke er til gene.

Trin 2

Sortering

Efter afhentning begynder vi på vores sorteringproces. 
På vores lager i Aalborg aflæsser vi alt den brugte emballage vi har samlet sammen. Herefter sorterer vi alt vi har hentet i størrelse og typer. Da det er genbrugsemballage er det sjældent ens emballage, hverken i udseende eller størrelse. Derfor kører vi altid inden for en hvis afvigelse i størrelserne. Først sorterer vi efter højde, hvor vi springer 5 cm. Så kategorierne hedder: Min 5 cm, min 10 cm, min 15 cm osv. 
Herefter måler vi længde og breddem hvor  vi sætter størrelserne fra xxs til xxl. 
Det er den bedste løsning for at skabe et godt grundsortiment til vores kunder. 
Hvis du mangler specielle mål, kan du dog stadig kontakte os, og høre om mulighederne for specialaftaler.
Sidst sætter vi labels i genbrugspapir med vores logo på alle kasserne.

Vi forsøger hele tiden at optimere vores processer, således de passer ind i vores kunder, vores samarbejdspartnere og vores egne unikke arbejdsgange.

Trin 3

Levering

Det sidste skridt er at levere varen til kunden. Det kan gøres via vores webshop. 
I shoppen er alle produkter vi har på lager oprettet, og der kan du som kunde bestille dine vare direkte uden at kontakte os først. Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål, men langt hen af vejen fungerer vi som en alm. webshop hvor du bare kan bestille og så bliver dine varer leveret med GLS.

Når du opretter dig som kunde kan du se dine fakturaer under min konto, og på den måde nemt finde frem til gamle ordrer.