Enggårdsgade 1, 9000 Aalborg
+45 27623129
kontakt@genbrugsemballage.dk

Samarbejdspartnere

Herunder finder du alle de fantastiske virksomheder der har valgt at støtte op om 100 % bæredygtig emballage.
Vi skylder dem alle en stor tak, da de er med til at støtte en iværksætter virksomhed samtidig med at de støtte miljøet i aller højeste grad. Ønsker du også at blive samarbejdspartner så kan du læse mere ved at klikke HER

Professionshøjskolen – UCN

Vi samarbejder med UCN business, som er beliggende på Hobrovej 85. De sørger for at der ligger pap klar til at vi kan hente det direkte med vores trailer. 
UCN er ikke en af de store partnere, men de har valgt at støtte os, og det er vi glade for!

Mini Jacobi

Mini Jacobi er en mindre virksomhed med godt gang i salget. De har dog ikke så stor en virksomhed at de har plads til en afhentningsaftale af pap. Derfor kan de med fordel bruge os. Det er en tjeneste for dem og samtidig en støtte for miljøet.

Malergrossisten

Malergrossisten er en af vores større partnere, som blandt andet får hentet to gange ugentligt. Virksomheden viste stor interesse da vi opsøgte dem ang. samarbejde. Samarbejdet foregår pt. kun med Aalborg afdelingen på håndværkervej.

Sockit

Sockit sælger bæredygtige strømper lavet i bambus. Hele virksomheden ejes af Optimize Life som også er en del af genbrugsemballage.dk. Vi genbruger alt hvad vi kan af både papkasser og plastik, således vi støtter en bæredygtig jord.

Silvan

Silvans lokale afdeling i Aalborg har service niveauet i højsædet, og det var ikke anderledes da vi spurgte om de ville samarbejde med os om et bæredygtigt koncept. Vi takket Silvan for at stå klar når der er behov for hjælp.

Carmo Food

Carmo food er en lokal virksomhed beliggende i Nørresundby – Virksomheden arbejder inden for fødevarebranchen, hvor de blandt andet har leverandører i mange lande. Derfor føler de også, at de har et ansvar for at være bæredygtige hvor de kan.