Enggårdsgade 1, 9000 Aalborg
+45 27623129
kontakt@genbrugsemballage.dk

Viden – Bæredygtig emballage

Viden – Bæredygtig emballage

Bæredygtig emballage

Vi ELSKER at rejse! Især de unge efter endt studie eller i et sabbatår. Men også familier, gerne både i sommerferien, vinterferien og måske en skitur. Ligesom vi selv elsker det, så elsker vi også at sende vores produkter ud på lange rejser. Og hvorfor ikke? Det er billigt at producere i Kina og egentlig også billigt at få fragtet til Danmark. Selv vores affald kommer ud på nogle lange ture. I en minidokumentar fra TV2 kaldet "På sporet af dansk plastik affald", hører man om hvordan danske chipsposer, dansk vaskemiddel og tandpasta, bliver fundet i en malaysisk dumpingsite.

Vi ELSKER at rejse, men det er for meget. Vores rejser skader miljøet. Enten ved overdreven brug af flybrændstof, eller ved at efterlade vores affald til lande der endnu ikke har styr på affaldssortering. Men hvad gør vi ved det? Vores personlige rejser er meget simple, tag færre og kortere rejser. Den anden del er værre, men det vil vi løse på genbrugsemballage.dk. Her begynder fortællingen om hvordan.

Vi leverer det mest bæredygtige emballage

Vi har hos genbrugsemballage.dk skabt et koncept, hvor brugt pap ikke kommer ud over de danske grænser. Og det gør vi for at kunne lave bæredygtige løsninger. Helt kort, så henter vi brugte papkasser, sorterer dem og gør dem salgsklare til de danske webshops. Læs mere om konceptet her.

Alt pap vi henter bliver hentet inden for en radius af 50 km, fra vores lager i Aalborg. Dvs. det kommer ikke ud på en længere rejse.

Alt pap bliver sorteret i hånden, dvs. ingen maskiner der sviner og bruger en masse strøm.

Alt restpap der ikke kan foldes pænt sammen til papkasser bliver fra næste år makuleret og solgt som kassefyld, dvs. vi har ingen spild.

Ved de simple processer kan vi levere bæredygtig emballage, mindske affaldsudledning fra danmark og spare virksomhederne penge.

Hvorfor være bæredygtig?

Alt det med at være bæredygtigt er lidt et sjovt koncept. Hvorfor skal man bruge ekstra ressourcer på at sortere? Det koster penge og tager tid. For vores generation er det måske også lige meget. Det samme er måske gældende for den næste. Men lige pludselig løber vi tør for ressourcer og det skal vi helst undgå. Hos Genbrugsemballage.dk mener vi at os danskere har et ansvar. Vi har teknologisk, økonomisk og socialt overskud til at give det ekstra. Hvis vi ikke i Danmark kan finde overskuddet til at være miljøbevidste så kan ingen. Derfor tager vi nu kampen op og leverer bæredygtig emballage.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *