Enggårdsgade 1, 9000 Aalborg
+45 27623129
kontakt@genbrugsemballage.dk

Viden – Bagom genbrugsemballage.dk

Viden – Bagom genbrugsemballage.dk

Genbrugsemballage.dk er et helt nyt koncept. Så nyt at mens dette indlæg bliver skrevet, så har vi hverken sat varer på lager eller solgt noget.

Hele konceptet bygget på bæredygtighed, og med et verdensmåls perspektiv, er konceptet baseret  på målene 11( Bæredygtige byer og lokalsamfund), 12(Ansvarlig forbrug og produktion) og 13(Klimaindsats).
Kort sagt handler det hele om at støtte en grønnere verden. Og det er vi gode til.

Det vi meget simpelt gør, er at afhente brugte papkasser ude hos de lokale erhvervsdrivende. De brugte papkasser bliver lige nu hentet af store firmaer, såsom Marius Pedersen, og derfra bliver de sendt videre til nedbrydning, typisk i udlandet, og sidst bliver de lavet til noget nyt. Hele den proces laver vi simplere.
Vi henter papkasser ved samarbejdspartnere, vi sorterer på vores lager og sidst sender vi varer ud til de danske webshops. Super simpelt.

Som dette indlæg bliver skrevet har vi 5 samarbejdspartnere, som vi henter pap ved 1  - 2 gange i ugen. Alt det pap er vi ved at sortere så det bliver klart til salg allerede fra 1. Oktober. Ligeledes forsøger vi at få lidt tilbehør ind på vores webshop, såsom tape og labels, lavet af genanvendt materiale. Vi har som mål at hele processen er gennemsigtig for alle parter. Så når du handler på genbrugsemballage.dk, så ved du hvad du får.

Alle processor vi laver er manuelle, lige fra afhentning til påsætning af labels på alle kasser. Det er noget der skaber arbejdspladser. Netop derfor synes vi  vores løsning er helt fantastisk. Den skaber resultater hele vejen rundt, og der er ingen tabere i den cyklus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *